thoulne Perinteestä voimaa

Kaksi kuplamallia

..eikä kyse ole nyt Volkswageneista, joilla on ihan oma VW AG:n huijauskuplansa. Tarkoitan sitä mikä kävi jälleen entistäkin selvemmin ilmi, kun Vladimir Putin piti puheensa Yhdysvalloissa, ja sitä, miten Suomen hallitus perustelee harhalyöntinsä eli oman kuplansa. Edellisessä miettii vain, uskooko Putin itse siihen mitä puhuu, eli elääkö oman kuplansa sisällä, vai puhuuko hän tietoisessa propagandatarkoituksessa vastoin koko muun maailman parempaa ymmärrystä, ja jälkimmäisessä, miten kaukana hallitus on Suomen taloudellisen tilanteen ymmärtämisestä.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/120152-sauli-niinistolta-vakeva-viesti-v...

Sipilän kupla

Ministerismies ja luulee, että kansa uskoo hänen politikointinsa retoriikkaan.
Siunausta koko valtionjohdolle ja Eduskunnan jäsenille. He tarvitsevat kansan myötätunnon lisäksi korkeampia voimia voidakseen viedä läpi nykyiset suunnitelmat leikata 30 % lakisääteiseksi kaavailemastaan lomarahasta ( = palkan legitiimi ja VÄLTTÄMÄTÖN osa maailman kalleimpien asumiskustannusten maassa) ja sairausloman karenssipäivästä ( = ensimmäinen sairauslomapäivä palkattomaksi).

Arkivapaiden muuttaminen palkattomiksi on yhtä huono idea kuin edellä mainitut. Kaikki nykyisen hallituksen keksimät keinot ovat hätäratkaisuja. Toivon, että ammatti- ja työnantajajärjestöt hallitsevat palkkapolitiikan paremmin. Suomi nousuun, mutta vain jos kansalaisten ostovoimaa EI LEIKATA, mikä tapahtuu jokaisessa hallituksen esittämässä vaihtoehdossa ns. kestävyysvajeen paikkaamiseksi ja tuottavuusloikan synnyttämiseksi.

Makeisveron poistoehdotus on järkevyydeltään samaa luokkaa kuin hallituksen muut ”innovaatiot”. Miksi poistettaisiin keskeinen haittavero ja verotulojen lähde?

Tuottavuusloikka

Suomi muuttuu tuottavammaksi kun kansalaisia kuunnellaan oikeasti. Pelko synnyttää apatiaa ja välinpitämättömyyttä yhteisen asian suhteen. Hallitus on onnistunut lisäämään yhteiskunnassamme pelkoja enemmän kuin mikään aikaisempi hallitus. Pelon ilmapiirissä luovuus ei kukoista.

VW AG

http://www.uusisuomi.fi/raha/120151-volkswagen-vahvisti-26-215-suomalais...

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat